Yritys

Kuortin Rautakauppa on 30 vuoden ajan palvellut mökkiläisiä, paikallisia asukkaita ja ohikulkijoita viitostien varressa, ensin vanhan ja nyt uuden tien.

historia

Pitkillä perinteillä notkeasti nykypäivässä

Kuortin Rautakauppa on villi, ketjuihin sitoutumaton rautakauppa. Kauppiaana toimii Jani Tyyskä, joka on ollut rautakauppias yli puolet elämästään, aloittaen 21-vuotiaana. Kaupan sijainti viitostien varressa Kuortin kylässä, Pertunmaan kunnassa, monien tietämän Kuortin ABC:n vieressä, Lahden ja Mikkelin puolivälissä, on ihanteellinen. Asiakaskunta koostuu rakentajista, remontoijista, rakennusalan yrityksistä, kesäasukkaista ja ohikulkijoista. 

Rautakauppa on sijainnut nykyisellä paikallaan vuodesta 2000. Silloin uudet toimitilat rakennettiin ensin raivaamalla metsää ja räjäyttämällä kalliota rakennustöiden alta pois. Toimitilat käsittävät 400 m2:n myymälän, 250 m2:n pihamyymälän ja 1400 m2:n varastotilat. Kuortin Rautakauppa Ky on perustettu 1993. Yritys toimi aiemmin Kuortin vanhassa keskustassa jatkaen Paavo Vesalaisen kaupan perinteitä. 

Kuortin Rautakauppa on itsenäinen ja kilpailukykyinen rautakauppa. Asiakaspalvelu on tärkeä osa toimintaa. Tuotevalikoima koostuu rakennustarvikkeista, puutavarasta, työkaluista ja sisustusmateriaaleista. Toimintaa ja valikoimaa kehitetään notkeasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.